Bu mövzuya aid səhifələr: < [1 2 3 4] > | odszedł od nas Leff :( Təhdid postu: lim0nka
| Przepięknie to ujęłaś | Dec 31, 2010 |
IwonaASzymaniak wrote:
Nie wiem, czy w niebie potrzebni są tłumacze, ale mam nadzieję, Leszku, że pomożesz nam stawiać pierwsze kroki po drugiej stronie, kiedy nas wezwą na pastwiska niebieskie.
| | | żegnaj Leszku | Dec 31, 2010 |
Miałam szczęście poznać Leszka na Konferencji w Warszawie. Wspominam go bardzo ciepło (i ten charakterystyczny głos...) i z wielką przykrością przeczytałam dziś tę smutną wiadomość.
RIP, Leszku | | | Sad to hear this | Dec 31, 2010 |
Hello all,
My apologies for posting in English. I am very sorry to hear this news.
Leszek joined ProZ.com back in its infancy, and was a valued contributor to the community, and an excellent member of the team of moderators. His long-standing contributions and his presence in the Polish community and throughout the site will be missed.
Jared | | | Jerzy Czopik Almaniya Local time: 07:06 Member (2003) Polish to German + ...
Cóż tu pisać, i tak słów nie ma. | |
|
|
Caryl Swift Polşa Local time: 07:06 Polish to English + ... | RIP...Leszku! | Dec 31, 2010 |
Smutno... | | | tabor Polşa Local time: 07:06 English to Polish + ...
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Leszka. | | | Jaroslaw Michalak Polşa Local time: 07:06 Member (2004) English to Polish SITE LOCALIZER
Filuterne spojrzenie spode łba...
potężne wąsiska...
tubalny śmiech...
sarmacka postura!
To pierwsze wrażenie.
Potem znacznie więcej:
Przeogromna wiedza...
niezrównana elokwencja...
niezapomniane bon-moty na każdą okazję...
rubaszny dowcip, nieco pieprzny, z odrobiną złośliwości, ale tak naprawdę przepełniony życzliwością...
A przede wszystkim serdeczność, która sprawiała, że po chwil... See more Filuterne spojrzenie spode łba...
potężne wąsiska...
tubalny śmiech...
sarmacka postura!
To pierwsze wrażenie.
Potem znacznie więcej:
Przeogromna wiedza...
niezrównana elokwencja...
niezapomniane bon-moty na każdą okazję...
rubaszny dowcip, nieco pieprzny, z odrobiną złośliwości, ale tak naprawdę przepełniony życzliwością...
A przede wszystkim serdeczność, która sprawiała, że po chwili każdy czuł, jakby znał Go od zawsze.
Taki był... taki będzie - w naszej pamięci. ▲ Collapse | |
|
|
allp Polşa Local time: 07:06 English to Polish + ... Bardzo smutna wiadomość | Dec 31, 2010 |
Nie znałam Leffa osobiście, ale pozostał mi w pamięci jako wzorzec metra w moderacji i człowiek, którego po prostu nie sposób było nie lubić, nawet na odległość - wyrazista, życzliwa osobowość. Wielokrotnie mi pomagał i to w tak różnych dziedzinach, że pamiętam, jak mocno się zdziwiłam, gdy po obejrzeniu profilu odkryłam, że zasadniczo był chemikiem... żal, gdy odchodzą ludzie tego formatu. | | | | bardzo proszę | Jan 1, 2011 |
...kogoś, kto wybiera się na pogrzeb, o prywatny kontakt. | | | prośba do Poznaniaków | Jan 2, 2011 |
jeśli ktoś wybiera się w poniedziałek do Warszawy, proszę o kontakt. | |
|
|
Smutno, smutno... | Jan 2, 2011 |
...i nie ma słów.
M. | | | lim0nka United Kingdom Local time: 06:06 English to Polish TOPIC STARTER w kwestii formalnej | Jan 2, 2011 |
Będziemy zamawiać wspólny wieniec dla Leffa.
Jeżeli ktoś chce partycypować w kosztach, proszę o kontakt mailowy.
Dopiero znając liczbę chętnych (i cenę wieńca), będę mogła podać koszt na osobę.
Anetta | | | bartek Local time: 07:06 English to Polish + ... Nie będę na pogrzebie, ale | Jan 2, 2011 |
mam prośbę.
Lim0nko, mogłabyś napisać do mnie na priva (przez profil na prozie)?
T. | | | Bu mövzuya aid səhifələr: < [1 2 3 4] > | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » odszedł od nas Leff :( Trados Business Manager Lite | Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
| Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |